Kunnen we je ergens mee helpen?
Bel ons:
088 018 2777

Dior Heavy Lift

Bedrijfsfilm
Website
Fotografie
Social strategie

Dior Heavy Lift heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van industriële verhuizingen, verplaatsen van machines en het verticaal en horizontaal verplaatsen van grote en/of zware modules. Ook verzorgt het bedrijf het (speciaal) transport en eventueel opslag.

De vraag van Dior Heavy Lift

Dior Heavy Lift vroeg ons hen te helpen meer professionaliteit uit te stralen, top of mind te worden bij de potentiële klant en meer interactie te genereren. Dit hebben we gedaan door middel van een nieuwe website en stoere video's.

Nieuwe bedrijfsfilm

We hebben een mooie bedrijfsfilm gemaakt voor Dior Heavy Lift. De medewerkers werken met grote, zware kranen en het echte mannenwerk komt duidelijk naar voren. We bezochten projecten van Dior en maakten opnames door het hele land. We creëren ook diverse kleine video's, zoals aftermovies van evenementen.

Resultaten

Hieronder de social media resultaten:

+ 600 likes
in 6 maanden
+ 300 volgers
sinds 2018
2 uploads
per week

De website

De huidige website van Dior Heavylift was aan vernieuwing toe en we grepen de kans met beide handen aan om het bedrijf van zijn beste kant te laten zien. Een belangrijk punt: vaardigheden en ervaring tonen. Op de homepage staan daarom een aantal recente projecten uitgelicht, gevolgd door cijfers over ervaring en diensten. De vormgeving heeft een passende, robuuste uitstraling met rechte hoeken en sterke letters.