Aftermovie laten maken

Heb jij een waanzinnig (bedrijfs)evenement en wil je hiervoor een professionele aftermovie laten maken? Maak dan kennis met Subtiel, creatief bureau voor content. Wij hebben al meer dan 5 jaar ervaring met het ontwikkelen van professionele aftermovies. Wij zijn te vinden op zowel grote als kleinschalige evenementen. Een goede aftermovie speelt in op emoties. Je neemt je bezoeker nog één keer meer terug naar jouw bijzondere evenement. Zo geniet jouw doelgroep nog één keer van die speciale dag. Benieuwd naar wat voor aftermovies wij maken? Bekijk een aantal voorbeelden van klanten die hun aftermovie bij ons hebben laten maken.

Neem contact op

Waarom een aftermovie laten maken?

Er zijn veel goede redenen om een aftermovie te laten maken. Een aftermovie is een korte, maar zeer krachtige herinnering. Je kunt het zien als een korte samenvatting van je evenement. Daarnaast is een aftermovie gelijk weer reclame voor een eventueel volgend evenement. Op deze manier trekt je evenement volgend jaar nog meer bezoekers. Een aftermovie is ook een goede manier om nogmaals de sponsors in beeld te brengen. Sponsors vinden het belangrijk om voldoende in beeld te zijn bij het publiek. Ook daar kan een aftermovie dus een geschikt middel voor zijn. Tenslotte is het mooie opvulling voor je social media. Aftermovies doen het goed op social media kanalen. Grote kans dat jouw volgers de aftermovie delen met hun vrienden en familie.

Verschillende soorten video’s

Bij Subtiel hebben we jarenlange ervaring met het ontwikkelen van professionele video’s voor bedrijven. Naast aftermovies helpen wij organisaties ook met ander type video’s. Voorbeelden van dit soort video’s zijn:

Wij leveren altijd maatwerk. Dat betekent dat wij altijd meedenken in de mogelijkheden voor jouw bedrijf of evenement. Samen vertalen we de boodschap van jouw organisatie naar bewegende beelden.

Van tekst naar beeld

Hoe ziet een traject bij Subtiel eruit wanneer je kiest om een aftermovie bij ons te laten maken? We zetten de stappen op een rij voor je:

  1. In de eerste fase willen we graag weten wat voor beelden jij wilt hebben. Wat mag er absoluut niet ontbreken in de aftermovie? Wat wil je laten zien aan jouw doelgroep? Al deze vragen stellen we om tot een volwaardige plan van aanpak te komen.
  2. Wij maken een draaiboek op de dag van het evenement of feest, zodat we precies weten welke beelden wij moeten maken. 
  3. Het is evenement is gestart en daarmee ook onze werkzaamheden. We staan altijd paraat om direct in te spelen op jouw wensen en behoeften. Jij vraagt, wij draaien. Zo simpel is het!
  4. Na de opnames gaan wij aan de slag met het monteren van de aftermovie. Binnen twee weken mag jij het eindproduct verwachten.
  5. Het concept ligt klaar en jij hebt dit gezien. Spreken de beelden je aan? Wil je andere aspecten meer naar voren laten komen? Jouw feedback gebruiken we om het eindproduct af te ronden. 
  6. De laatste fase; de aflevering van de definitieve aftermovie. Jouw doelgroep kan nu nog één keer genieten van het evenement!
Video

Neem contact op

Wil jij een bijzondere aftermovie laten maken? Neem contact met ons op. We denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw bedrijf. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 018 2777 of per mail via hello@subtiel.nl.

Neem contact op