Kunnen we je ergens mee helpen?
Bel ons:
088 018 2777
Icoon FacebookIcoon Instagram

Ruijtenberg Shipyard

Online video
Fotografie
Website
Huisstijl

Al ruim 100 jaar een begrip binnen de scheepsbouw en nu in een nieuw jasje. Met een nieuw logo, nieuwe website en eigen fotografie en video heeft Ruijtenberg een sprekende en robuuste uitstraling gekregen. Een die zal zorgen voor herkenning en de stoere kant van de scheepsbouw tot zijn recht laat komen. Industrieel, stoer maar met een eigen identiteit.

Sfeervideo Schip Breeze

De vonken spatten van je scherm!

Wanneer je aan scheepsbouw denkt, dan denk je aan stoer, ruig en vooral groot. Dit voel je terug in de content. Ruijtenberg is op de gevoelige plaat gezet. Waarbij de schepen, de dwarshelling, de ambacht en de vonken van het lassen van het scherm af spatten. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Scroll dan nog een klein stukje door.

Sfeervideo Schip Helena

Fotografie werkplaats Ruijtenberg Shipyard
Ruijtenberg Shipyard fotografie laswerk

Mobile first web design

Modern, overzichtelijk en stoer. Dat is de nieuwe website van Ruijtenberg. Een plek die overzichtelijk het verhaal vertelt, gebruiksvriendelijk is en waarbij het menu altijd te lezen is. Precies, of jij nu de website op jouw laptop, tablet of telefoon bekijkt, je navigeert gemakkelijk via het menu naar de verschillende pagina’s. Dit was dan ook een van de belangrijkste eisen van Ruijtenberg. Een website volledig responsive, mobile first. Uitproberen? Ga dan snel naar de website van Ruijtenberg.

Ruijtenberg Shipyard logo ontwerp
Ruijtenberg Shipyard huisstijl ontwerp

Sfeervideo Schip Stuivezand

Ruijtenberg Shipyard drone lucht fotografie
Ruijtenberg Shipyard drone lucht fotografie