Werken bij Subtiel
Kunnen we je ergens mee helpen?
Bel ons:
088 018 2777
Icoon FacebookIcoon Instagram

Video laten maken

Wil jij een professionele video laten maken voor jouw onderneming of evenement? Subtiel staat voor je klaar! Onze professionals combineren beeld met muziek en voice-overs om zo de perfecte bedrijfsfilm te creëren. Een goede bedrijfsfilm valt of staat met het verhaal dat je vertelt. Wat wil jij vertellen?

Videoproductie door Subtiel

Videoproductie

Subtiel biedt meer dan professionele videoproductie. Wij gaan een stap verder. Je krijgt gegarandeerd een unieke, professionele video op maat dat past bij jouw onderneming of evenement. Bekijk hieronder een overzicht van onze expertise.

Video

Bedrijfsfilm

Maak indruk en vertel je verhaal met een bedrijfsfilm. Laat zien waar jouw bedrijf voor staat en wat je voor je klant kan betekenen.

Video

Social video

Iedereen kijkt video. Upgrade jouw social strategie en voeg video's toe aan je content!

Video

Employer Branding

Met een video als deze geef je potentiële werknemers een kijkje in jouw keuken.

Video

Aftermovie

Een aftermovie kun je gebruiken als sfeerbeeld en/of promotiemateriaal. Laat zien hoe tof jouw evenement was!

Video

Animatie

Breng een ingewikkelde boodschap over met een kort animatiefilmpje.

De drie fases van een videoproductiebedrijf

Om je een beter beeld te geven van onze werkwijze, delen we onze videoproductie op in 3 fases.

Concept

Een goed concept, hier begint het video proces. Op basis van de briefing van de klant schrijven we een passend concept dat vervolgens verder wordt uitgewerkt tot een script, storyboard en shotlist.

Productie

Zodra het script is afgerond, de crew en locaties geregeld zijn kan het echte werk beginnen. Op de draaidagen worden de mooiste beelden geschoten passend bij het concept.

Post productie

Na de draaidagen gaat onze editor aan de slag met de beelden. Voor de montage wordt passende muziek gezocht, animatie wordt gecreëerd en met de geselecteerde voice-over is de video compleet.

Diensten

Kunnen wij helpen?

Ben je klaar om een professionele video te laten maken? Video vergroot je online zichtbaarheid met 50% en is daarom niet meer weg te denken uit de online strategie. Ben je benieuwd wat video voor jouw bedrijf kan betekenen?

Neem gerust contact op.