Kunnen we je ergens mee helpen?
Bel ons:
088 018 2777
Icoon FacebookIcoon Instagram

Artistiek

Online video
Fotografie
Website

Eigenzinnige wooninspiratie in het hartje van Brabant. Een plek waar de liefde voor het ontwerpen uitgroeit tot een stoer meubel. Het komt allemaal samen bij Artistiek.
Deze liefde spat er vanaf op de online kanalen van Artistiek, zowel Instagram, Facebook als op de eigen websites.

Interieur fotografie salontafel Artistiek
Resultaten
+849
volgers in 6 maanden
+51.297
bereik gemiddeld per maand
4
updates per maand

Documentaire

Als je Bart en Ellen leert kennen dan zie je gelijk de passie die zij hebben voor het vak. Ambacht, handwerk en mooie materialen daar halen ze inspiratie uit. Om deze unieke kijk op dit mooie beroep te vangen gingen we met Bart naar Spanje. Een kijkje in zijn leven, zijn ambacht, om te zien wat Artistiek zo bijzonder maakt.

Interieur fotografie kachel Artistiek
Interieur fotografie woonkamer Artistiek

Online community

De socials van Artistiek zijn de plek waar liefde voor interieur en meubels samenkomen. Een plek waar authenticiteit, ambacht en passie voor vakmanschap de boventoon voert. Geheel met eigen content, foto’s en videobeelden waarmee een eigen stijl ontwikkeld is. Voor Artistiek bouwen we online een community aan hechte volgers met dezelfde passie voor de meubelmakerij. Dit vergroot online de zichtbaarheid van Artistiek.

Ideeënfabriek

Voor de website had Artistiek een specifieke wens. Een online plek die gebruiksvriendelijk is, overzichtelijk en waar alle informatie binnen handbereik biedt. Een design helemaal passend bij Artistiek en ook makkelijk aan te vullen door henzelf.

Zo ontstond de ideeënfabriek waar je inspiratie vandaan kan halen en kennis kan maken met de producten Artistiek. Zijn er nieuwe ideeën, nieuwe foto’s of nieuwe inspiratie? Dan is dit gemakkelijk op de website te zetten. Een website die elke keer meer Artistiek wordt.

Interieur fotografie woonkamer Artistiek
Interieur fotografie Artistiek
Interieur fotografie Artistiek

Signature producten

De signature Keukenbank een eigen plek geven met alle benodigde informatie? Dat klopt, de Keukenbank heeft een eigen website waar alles samenkomt. Van informatie tot inspiratie en van offerte opvragen tot een aanvraag doen. En wat er zo fijn is aan de website van de Keukenbank, alle drempels worden weggehaald bij de nog twijfelende consument. Benieuwd hoe dat eruit ziet? Neem dan een kijkje op de website van de Keukenbank.

Interieur ontwerp Artistiek
Interieur ontwerp Artistiek
tuinmeubel ontwerp Artistiek
Meubelontwerper Bart van Bekhoven