Kunnen we je ergens mee helpen?
Icoon FacebookIcoon Instagram

Employer branding video laten maken

Employer Branding video's zijn een slimme aanvulling op je recruitment marketing. Met een employer branding video geef je potentiële kandidaten een kijkje in de keuken van je bedrijf.

Recruitment video

Door een employer branding video krijgt je potentiële kandidaat een goed beeld van je bedrijf maar zien ze ook wat de werkwijze binnen het bedrijf is. Zo kun je verwachtingen managen en de juiste kandidaat aantrekken.

Employer Branding

ANWB

Om de BBL Opleiding van de ANWB te promoten hebben we een recruitment video gemaakt. Hierin vertellen de studenten en leraren over de opleiding.

Employer Branding

ING Nederland - Banktalk

In een Banktalk laat ING verschillende werknemers van dezelfde afdeling aan het woord. Op deze manier laten ze werkzoekenden kennis maken met de afdeling, de functies en de cultuur binnen ING.

Employer Branding

van Haren - Janne

In deze video deelt Janne, stagiaire HR bij Van Haren, haar ervaringen en werkzaamheden. Zo zien toekomstige stagiairs wat voor mooie uitdaging hen te wachten staat.

Employer Branding

Q.I. Press Control | R&D Department

Hier leggen medewerkers van Q.I. Press Control uit wat zij dagelijks doen en welke innovatieve manieren ze hiervoor gebruiken.

Video

Employer branding video laten maken

Hoe je een recruitment video moet insteken? Neem de kijker bijvoorbeeld mee tijdens een werkdag of laat medewerkers vertellen over de functie. Zo overtuig je die specifieke persoon waarom hij/zij voor jouw bedrijf moet kiezen.

Toch nog vragen? Neem gerust contact op.