Kunnen we je ergens mee helpen?
Bel ons:
088 018 2777

El Toro Negro

Social strategie
Online video
Fotografie
Website

El Toro Negro is een steakhouse waar je kunt genieten van de Zuid-Amerikaanse keuken. De top kwaliteit steak, heerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten hebben ervoor gezorgd dat het restaurant is uitgegroeid tot een begrip in Oosterhout en omstreken.

Een Zuid-Amerikaanse sfeer

El Toro Negro vroeg ons hen te helpen bij het vergroten van de naamsbekendheid en het verhogen van de engagement. Ze wilden graag een nieuwe, aantrekkelijke website die bij de stijl van het restaurant past en precies laat zien wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Zo gezegd, zo gedaan!

Fotografie El Toro Negro
Fotografie El Toro Negro

Hoe hebben we dit gedaan?

We hebben een website ontwikkeld, compleet in stijl van het Zuid-Amerikaanse steakhouse. We hebben ons verdiept in de essentiële onderdelen van een horeca website en zo een strategie bepaald.

We zijn begonnen met het maken van content, zoals video, animatie en foto's. Deze zie je terug op de website en op de social media kanalen van El Toro Negro.

De website

Fotografie staat in het middelpunt en populaire, mooie gerechten sieren de pagina’s. Zo komt de kwaliteit van het eten goed naar voren en krijgt de bezoeker direct lekkere trek. Zodra je op de website komt, verschijnt er een knop voor de reserveringen en rechts onderin scrolt er een blokje mee met belangrijke informatie, zoals de openingstijden en het telefoonnummer.

Responsive website design El Toro Negro

Resultaten

Hieronder de social media resultaten:

+ 600 likes
in 6 maanden
+ 300 volgers
sinds 2018
2 uploads
per week
Fotografie content El Toro Negro
Fotografie content El Toro Negro