Kunnen we je ergens mee helpen?
Icoon FacebookIcoon Instagram

Animatie video laten maken

Wil je een ingewikkelde boodschap overbrengen in een korte tijd? Een animatie maakt het mogelijk om deze lastige processen over te brengen.

Animaties en video

Een animatiefilm kan geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Zo versimpelt een animatie ingewikkelde processen maar is het ook een ideale tool als introductie op je presentatie. Een animatie kan op maat gemaakt worden passend bij je huisstijl en wensen.

Animatie

Honda Motoren

Een voorbeeld van titelanimatie vind je in deze video voor Honda Motoren. De titels zonder ondersteunend aan het beeld en geven op compacte wijze de highlights van de motor weer.

Animatie

Future talks

Speciaal voor de opening van dit evenement hebben we een introductievideo gecreëerd. Hierin hebben we op basis van de huisstijl en het programma van het evenement een energieke teaser geproduceerd.

Animatie

Fit Dynamics

Voor Fit Dynamics hebben we naast een bedrijfsfilm ook verschillende social video’s geproduceerd. In deze teaser maken we daarbij gebruik van grafische titels.

Animatie

Bedrijven voor elkaar

In de vorm van een animatie geven we op een verhelderde manier uitleg over Bedrijven voor elkaar. Er is gekozen voor een minimalistische animatiestijl om de boodschap duidelijk te houden.

Video

Animatie video laten maken

Een animatie komt in vele vormen en uitwerkingen. Zo kan animatie dienen als ondersteuning bij je beelden in de vorm van een titelanimatie. Het kan echter ook de basis vormen van je video. Hierin kan dan weer onderscheid gemaakt worden in 2D en 3D animaties.

Toch nog vragen? Neem gerust contact op.