Janus Vaten

Social Strategie
Bedrijfsfilm
Fotografie
Website

Al vijf generaties een familiebedrijf met een verhaal dat verteld moet worden. Met een nieuwe bedrijfsfilm, fotografie, een nieuwe website en social campagnes brengen wij het verhaal van Janus Vaten in beeld. Waarbij passie, ambacht, betrokkenheid en vooral duurzaamheid centraal staan. Online verbondenheid tussen bedrijf, werknemers en met jou. 

Bedrijfsvideo

Resultaten LinkedIn
+1920
volgers
+555
post likes
+34.210
Bereik
LinkedIn, FaceBook

Social campagne

Met 150 jaar ervaring is Janus Vaten een grote speler in de branche. Toch viel er online veel winst te behalen. Door eenheid te creëren in alle uitingen en de zichtbaarheid te vergroten, bereiken we mooie resultaten. Voor Janus Vaten werken we aan resultaatgerichte campagnes, toegespitst op de gewenste doelgroep, het bijpassende kanaal en met op maat gemaakte content.

Fotografie ambacht Janus Vaten

Een nieuwe website

Een nieuwe website waar alle informatie samenkomt. Overzichtelijk en bereikbaar voor iedereen. Een website waar de kernwaarde van Janus Vaten centraal staan en waar de hele lifecycle van de vaten behandeld wordt. Een sterk bedrijf met een duidelijk verhaal. Daar hoort een overzichtelijke website bij.

Werken bij Janus Vaten

Hoe het is om bij Janus Vaten te werken? Dat vertellen wij via online video's. Want waarom lappen tekst schrijven als een video het allemaal omvat en beschrijft?

Fotografie fabriek Janus Vaten