Animatievideo laten maken

Wil jij een animatievideo laten maken voor jouw bedrijf? Dan ben je bij Subtiel op het juiste adres. Wij hebben al jarenlang ervaring met het ontwikkelen van animatievideo’s voor diverse klanten. Er zijn verschillende redenen om deze vorm van videomarketing in te zetten. Wil je een ingewikkelde boodschap overbrengen op je doelgroep? Dan kan een animatievideo een handig middel zijn.

Neem contact op

Waarom een animatievideo?

Animatievideo’s zijn ideaal om ingewikkelde instructies of processen eenvoudig te verduidelijken. Veel te bespreken in een korte tijd? Ook dan kunnen dit soort video’s goed van pas komen. Met een animatie video kan je veel informatie in korte tijd helder en gestructureerd overbrengen. Dan moet je video wel goed in elkaar zitten. Laat daarom jouw animatievideo maken door Subtiel. Onze experts staan klaar om jouw boodschap te vertalen naar een animatievideo.

Animatiefilm laten maken

Een animatiefilm laten maken kan heel interessant zijn voor jouw bedrijf. Maar wat is een animatiefilm eigenlijk? Een animatiefilm is een verzameling van stilstaande beelden die achter elkaar worden vertoond. Het werkt net zoals een kladblok met tekeningen die je heel snel gaat doorbladeren. Daardoor lijken de beelden te bewegen. Het voordeel van een animatiefilm is dat deze eenvoudig in de huisstijl van jouw bedrijf is vorm te geven. Je animatievideo zal dus naadloos aansluiten bij de rest van je online uitingen. Benieuwd naar animatievideo mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op. Onze experts denken graag met je mee.

Soorten bedrijfsvideo's

Subtiel heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van professionele bedrijfsvideo’s in Waalwijk en omgeving. Het maakt niet uit voor welke intentie jij een video nodig hebt, wij regelen het voor je. Zo heb je de keuze uit:

Bij ons is alles maatwerk. Dit betekent dat wij altijd meedenken in de mogelijkheden om jouw bedrijf of evenement te vertalen naar bewegende beelden! Wil jij een bedrijfsfilm laten maken voor jouw onderneming in Waalwijk? Wij komen graag in contact met je!

Tekst omzetten naar beeld

Hoe maken wij een animatiefilm die aansluit bij jouw bedrijf? Dat leggen we je uit in de volgende stappen:

  1. We starten met het concreet maken van de intentie die je wilt overbrengen op jouw (potentiële) klanten. Welke stijl past bij jouw bedrijf? Welk verhaal wil je aan jouw doelgroep overbrengen? Op dit soort vragen zoeken we een antwoord in de eerste fase.
  2. Vervolgens gaan we een concept opstellen. We gebruiken de input uit de eerste fase om een concreet script te schrijven. Samen maken we beslissingen over wat er in de video gezegd gaat woorden en welke beelden we daarbij gebruiken.
  3. In de volgende fase werken we een eerste versie van de animaties uit. Hier proberen we het concept om te zetten naar de daadwerkelijke bewegende beelden. Deze eerste versie van de animatie bespreken we met jou. Vervolgens krijg jij de kans om hier feedback op te geven.
  4. In de tweede versie van de animatievideo verwerken we de feedback uit de vorige fase. In deze fase proberen we de animatievideo zo compleet mogelijk op te leveren.
  5. Als de tweede versie van de animatievideo akkoord is bevonden, gaan we aan de slag met de voice-over en muziek. Samen zoeken we naar een stem die goed bij jouw organisatie past.
  6. De laatste fase is het definitief opleveren van de animatievideo. We hebben nu jouw verhaal vertaald naar unieke animatiefilm.
Video

Meer informatie

Wil jij een animatiefilm laten maken en wil je meer informatie ontvangen? Neem contact met ons op. Dan kijken we samen welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 018 2777 of per mail via hello@subtiel.nl.

Neem contact op
Social Media Subtiel