Bedrijfsvideo Breda

Op zoek naar creatief bureau voor het maken van een bedrijfsvideo in Breda? Zoek niet verder en maak kennis met Subtiel. Wij maken unieke bedrijfsvideo’s op maat voor elke onderneming. Laat jouw websitebezoeker enthousiast worden van jouw bedrijf of evenement door ze een video te laten zien. Video is een krachtig middel om op te vallen bij jouw doelgroep. Wil je meer weten over het laten maken van een bedrijfsvideo in omgeving van Breda? Kom in contact met ons en we helpen je graag verder.

Neem contact op
bedrijfsfilm opnemen met camera

Bedrijfsvideo laten maken in Breda

Wij maken graag een unieke en pakkende bedrijfsvideo in Breda voor jouw bedrijf of evenement. In een korte, overtuigende bedrijfsfilm nemen wij de kijker mee in jouw verhaal en laten we jouw kernwaarden naar voren komen. Dit samen met prachtige beelden die jouw doelgroep aanspreekt. Wil jij jouw boodschap, jouw onderneming visualiseren en daarmee jouw doelgroep bereiken? Met een bedrijfsvideo in Breda van Subtiel ben je altijd verzekerd van:

  • De perfecte presentatie van jouw bedrijf
  • Een professionele video voor meerdere kanalen
  • Een converterende bedrijfsfilm 

Ben je overtuigd? Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan. Wij komen graag in contact en bespreken alle mogelijkheden met je.

Soorten bedrijfsvideo's

Subtiel heeft jarenlange ervaring met het ontwikkelen van professionele bedrijfsvideo’s in Breda en omgeving. Het maakt niet uit voor welke intentie jij een video nodig hebt, wij regelen het voor je. Zo heb je de keuze uit:

Bij ons is alles maatwerk. Dit betekent dat wij altijd meedenken in de mogelijkheden om jouw bedrijf of evenement te vertalen naar bewegende beelden! Wil jij een bedrijfsfilm laten maken voor jouw onderneming in Breda? Wij komen graag in contact met je!

Ontwikkelingstraject Subtiel

Hoe ziet een traject bij Subtiel eruit wanneer je kiest om een bedrijfsfilm te laten maken. We zetten de stappen op een rij voor je:

  1. Een bedrijfsfilm start met een verhaal en intentie om een bepaalde doelgroep te bereiken. Wat wil je vertellen en vooral laten zien aan (potentiële) klanten?
  2. Wij denken met je mee en gaan over tot conceptontwikkeling. Hier vertalen we alle input uit de eerste fase voor een opzet voor de bedrijfsfilm.
  3. Wanneer het concept akkoord is, starten wij met de productie. Wij komen uiteraard op locatie om opnames te maken. Op basis van een draaiboek zorgen wij dat we genoeg beeldmateriaal hebben om de bedrijfsfilm te kunnen monteren.
  4. Opnames klaar? Dan gaan wij aan de slag met de montage. Binnen 2 weken proberen wij altijd de bedrijfsfilm te monteren en te delen.
  5. Feedback ronde! Nu je het concept hebt gezien, mag jij feedback geven. Welke beelden vind je mooi? Zijn er aspecten die anders moeten? Jouw input gebruiken we om de bedrijfsfilm helemaal perfect te maken!
  6. De laatste fase is het definitief opleveren van de video. Jouw verhaal is nu vertaald in een unieke bedrijfsfilm op maat.
Video

Kunnen wij helpen?

Wil jij een bedrijfsvideo laten maken in en rondom Breda? Wil je meer informatie ontvangen? Geen problemen! Stuur ons een berichtje en wij kijken samen welke mogelijkheden er zijn. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken via 088 018 2777 of per mail via hello@subtiel.nl

Neem contact op
Videoproductie door Subtiel