Brandmovie laten maken

Ook achter jouw bedrijf of evenement zit een verhaal. Wat is jouw verhaal? En hoe ga je dat vertellen? Tijd voor een brandmovie! Met een brandfilm laat je het verhaal achter jouw bedrijf visualiseren zodat het jouw doelgroep direct aanspreekt! 

Wil je een brandmovie laten maken? Subtiel zet jouw verhaal om in een professionele branding video. Neem vrijblijvend contact op. We gaan graag een uitdaging aan.

Neem contact op
Bedrijfsfilm maken

Brandmovie: vertel jouw verhaal

Met een brandmovie maak je indruk en impact. Subtiel helpt je graag dit te bereiken! Door de kernwaarden van jouw bedrijf of evenement op een sterke manier te visualiseren naar een unieke brandmovie die de juiste doelgroep doet aanspreken. Hoe doen we dit? Simpel: Ieder bedrijf benaderen wij als uniek waardoor we samen kijken naar een passend concept. We hebben gepassioneerde vakidioten met een liefde voor toffe content. En niet te vergeten, ieder detail is belangrijk voor jouw verhaal daarom letten wij op de kleinste bijzonderheden.

Ben je enthousiast geworden over het maken van een brandmovie? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan. Of neem direct contact met ons op bij andere vragen.

Soorten video's

Onze werkwijze

Als je hebt besloten om door ons een unieke brandmovie te laten maken dan zal het traject er ongeveer zo uit zien:

  1. We schetsen een duidelijk beeld van het verhaal achter jouw bedrijf of evenement zodat we dit juist over kunnen brengen op jouw doelgroep. Wat wil je vertellen en wat wil je laten zien aan jouw (potentiële) klanten? Deze vragen beantwoorden we in de eerste fase.
  2. Daarna gaan we over tot conceptontwikkeling. Hier vertalen we alle input uit de vorige fase. Samen ontwikkelen we een eerste concept voor je brandmovie.
  3. Ga je akkoord met het concept? Dan starten wij met de productie. Op basis van een draaiboek komen wij op locatie voldoende beeldmateriaal draaien. 
  4. Na de video opnames gaan we aan de slag met het monteren van de brandvideo’s. Wij proberen altijd binnen 2 weken alles volledig gemonteerd te hebben.
  5. De eerste edit ligt direct klaar na de montage. Zijn er aspecten die je graag anders zou zien? Wij verwerken jouw feedback om de video perfect bij jouw bedrijf aan te laten sluiten.
  6. In de laatste fase leveren we de definitieve versie aan. Jouw verhaal is nu vertaald in een unieke brandmovie.
Video

Kunnen wij helpen?

Wil jij een brandmovie laten maken en wil je meer informatie ontvangen? Wij kijken graag samen welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie! Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 018 2777 of per mail via hello@subtiel.nl. We staan je graag te woord.

Neem contact op
Employer branding video ANWB