Corporate film laten maken?

Waarom zou je een corporate film of video laten maken? Een film of video wordt veel beter bekeken dan statische afbeeldingen. Bovendien wordt de informatie ook nog eens beter opgeslagen door de kijker dan wanneer de informatie gelezen zou worden. Een corporate film is daarom de perfecte en meest subtiele manier om informatie over jouw bedrijf te delen met je werknemers of je klanten.

Wil je een corporate film laten maken maar weet je niet waar je moet beginnen? Subtiel zet jouw verhaal om in een professionele video. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

Neem contact op
Camera corporate film maken

Corporate video laten maken

Heeft jouw bedrijf of evenement geen uniek verhaal? Natuurlijk wel! Wij vertalen de kernwaarden op een sterke manier naar prachtig unieke beelden die de juiste doelgroep doet aanspreken. Door het visualiseren van de missie, visie en filosofie in een corporate film wordt dit zeker een succes! 

Ben je enthousiast geworden over het maken van een corporate film? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan. Of neem direct contact met ons op bij andere vragen.

Soorten video's

Waarom kiezen voor Subtiel?

Wij hebben een passie voor online content. Inmiddels zijn we al meer dan 5 jaar actief in de realisatie van krachtige video's, websites en social content. Het belang van jou als klant staat altijd voorop, we zijn flexibel en werken oplossingsgericht.

Maatwerk
Creatief team
Oog voor detail
Video

Kunnen wij helpen?

Wil jij een corporate film laten maken en wil je meer informatie ontvangen? Wij kijken graag samen welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie! Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 018 2777 of per mail via hello@subtiel.nl. We staan je graag te woord.

Neem contact op
Videoproductie door Subtiel