Online video laten maken

Wil jij een professionele online video laten maken? Subtiel helpt je graag verder. Een online video is een doeltreffende manier om jezelf of jouw onderneming te presenteren aan jouw doelgroep. Wij vertalen jouw verhaal in passende visualisaties. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag zien hoe wij een online video maken voor jou.

Neem contact op
bedrijfsfilm opnemen met camera

Online video: Wat wil je vertellen?

Een online video laat je maken bij Subtiel. Een prachtige video waarin jouw verhaal tot zijn recht komt. Bovendien spreekt het je doelgroep aan. Dat is de vertaling die wij maken. Langer de aandacht van jouw doelgroep vasthouden. Verpakt in een krachtige online video. Daar zijn we goed in. We hebben gepassioneerde vakidioten met een enorme liefde voor toffe content. En niet te vergeten, ieder detail is belangrijk voor jouw verhaal daarom letten wij op de kleinste bijzonderheden. 

Wil jij ook een pakkende, unieke online video laten maken? Vraag vrijblijvend een prijsindicatie aan. Of neem direct contact met ons op bij andere vragen.

Soorten video's

Onze werkwijze

Als je hebt besloten om door ons een unieke online video te laten maken dan zal het traject er ongeveer zo uit zien:

  1. We schetsen een duidelijk beeld van het verhaal achter jouw bedrijf of evenement zodat we dit juist over kunnen brengen op jouw doelgroep. Wat wil je vertellen en wat wil je laten zien aan jouw (potentiële) klanten? Deze vragen beantwoorden we in de eerste fase.
  2. Daarna gaan we over tot conceptontwikkeling. Hier vertalen we alle input uit de vorige fase. Samen ontwikkelen we een eerste concept voor jouw online video.
  3. Ga je akkoord met het concept? Dan starten wij met de productie. Op basis van een draaiboek komen wij op locatie voldoende beeldmateriaal draaien. 
  4. Na de video opnames gaan we aan de slag met het monteren van de brandvideo’s. Wij proberen altijd binnen 2 weken alles volledig gemonteerd te hebben.
  5. De eerste edit ligt direct klaar na de montage. Zijn er aspecten die je graag anders zou zien? Wij verwerken jouw feedback om de video perfect bij jouw bedrijf aan te laten sluiten.
  6. In de laatste fase leveren we de definitieve versie aan. Jouw verhaal is nu gevisualiseerd in een prachtige online video.
Video

Kunnen wij helpen?

Wil jij een unieke online video laten maken of wil je meer informatie ontvangen? Wij kijken graag samen welke mogelijkheden er zijn voor jouw organisatie! Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 018 2777 of per mail via hello@subtiel.nl. We staan je graag te woord. 

Neem contact op
Videoproductie door Subtiel