Recruitment video laten maken

Laat een recruitment video maken om potentiële kandidaten een goede inkijk te geven in je bedrijf. Goed personeel vinden is een grote opgave. Het is daarom belangrijk dat de vacature van jouw bedrijf eruit springt. Een video is een goede manier om de aandacht van potentiële sollicitanten te trekken. Het is uiteraard wel belangrijk dat deze video het echte verhaal van je bedrijf vertelt. Laat je recruitment video daarom maken door Subtiel. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van bedrijfsvideo’s.

Neem contact op
Employer branding video ANWB

Recruitment video maken

Samen maken we een recruitment video dat jou helpt om de juiste sollicitant te vinden. Met een recruitment video krijgt de sollicitant direct een indruk van de sfeer, zijn toekomstige collega’s en de bedrijfscultuur. Dit zijn allemaal aspecten die lastig te tonen zijn in een vacature tekst. Met een recruitment video haal je daardoor ook geschiktere kandidaten binnen. Sollicitanten hebben dankzij de video direct een beter beeld van de organisatie.

Wil je een recruitment video laten maken? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Van tekst naar beeld

Als je ervoor kiest om een recruitment video te laten maken door Subtiel. Hoe ziet dat traject er dan uit? We zetten de stappen voor je op een rij:

  1. Eerst zoeken we uit voor wie de recruitment video gemaakt moet worden. Hoe ziet de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf eruit? En welke boodschap wil je overbrengen?
  2. Vervolgens starten we met de conceptontwikkeling. We weten nu welke boodschap we willen laten zien. Tijdens de conceptontwikkeling maken we een opzet voor de recruitmentfilm.
  3. Zodra het concept akkoord is bevonden, starten we met de productie. Aan de hand van een uitgebreid draaiboek komen we op locatie voldoende beeldmateriaal draaien.
  4. Na de opnames is het tijd om te monteren. Wij proberen altijd binnen twee weken de video te monteren en te delen.
  5. Uiteraard is er na het monteren nog ruimte voor feedback. Samen perfectioneren we de video totdat jij tevreden bent.
  6. De video is klaar! De video kan live en jij kunt eindelijk op zoek naar de perfecte kandidaat voor jouw bedrijf.


Video

Kunnen wij helpen?

Wil je meer informatie over het laten maken van een recruitment video? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts denken graag met je mee. Je kunt ons telefonisch bereiken via 088 018 2777 of per mail via hello@subtiel.nl

Neem contact op
Video laten maken