Social

Social media is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Op zakelijk gebied zorgt het inzetten van social media o.a. voor interactie met je klant, naamsbekendheid en het versterken van het imago/merk (branding) van je bedrijf. Waar wacht je nog op?

Je hebt een state of the art website, een logo en vastgelegde huisstijl. Maar hoe vertel je het verhaal van je organisatie, zonder een compleet boekwerk uit te geven? Het is een vraag waar veel van onze klanten mee worstelen. Wij houden wel van een cliché op z’n tijd, want beeld zegt écht meer dan duizend woorden.

Social campagnes

Om succes te behalen stellen we meetbare doelen, bepalen de juiste doelgroep en kiezen de geschikte kanalen. Ook kijken we naar het vraagstuk en bedenken we content waarmee je jouw verhaal vertelt.

Concept strategy

Als we een aantal originele, creatieve ideeën hebben bedacht, gaan we aan de slag met de strategie. Dit is hetgeen dat we gaan uitvoeren om zo de gestelde doelen te bereiken.

Fotografie

Een foto zegt meer dan 1000 woorden. Samen met onze fotograaf bepaal je de uitstraling en stijl van de foto's.

ANWB

Employer Branding Video
Social Video

Wat doet een medewerker dagelijks bij ANWB en waarom is het zo leuk om bij dit bedrijf te werken? Je ziet het in de video's!

El Toro Negro

Social Strategie
Online Video
Fotografie
Website

Voor steakhouse El Toro Negro hebben we o.a. een strakke website gebouwd en mooie content gecreëerd voor diverse kanalen.