Werken bij Subtiel
Kunnen we je ergens mee helpen?
Bel ons:
088 018 2777
Icoon FacebookIcoon Instagram

Website laten maken

Wil jij een website laten maken door een specialist? Maak snel kennis met Subtiel in Kaatsheuvel. Je website is namelijk het visitekaartje van je bedrijf. De website dient er niet alleen aantrekkelijk uit te zien, maar ook gebruiksvriendelijk te zijn en natuurlijk geschikt voor smartphones. Bij Subtiel zorgen we ervoor dat jouw website het centrale punt is van jouw online strategie. Hoe we dit doen? Neem gerust contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.

Webdesign door Subtiel
Webdesign bij Subtiel
Web

Mobile-first maatwerk

Websites worden steeds vaker geopend via de smartphone. Daarom zorgen we ervoor dat de website ook mobielvriendelijk, ofwel "responsive" is.

Web

Development

Als alle creatieve ideeën zijn gebundeld en het design compleet is, start de realisering van de website.

Webdevelopment bij Subtiel
UI/UX design Subtiel
Web

UI / UX Design

Een aangename gebruikservaring van je website is belangrijk. Je bezoeker moet zonder moeite de weg kunnen vinden en hiermee de informatie die hij zoekt.

Proactief onderhoud

Om te zorgen dat jouw website optimaal en veilig blijft werken, voeren wij proactief onderhoud uit. Zo worden schade, zoals hacks of prestatieproblemen voorkomen.

Hosting

Je website wordt op een veilige plek geplaatst. We houden de website draaiende, helpen je bij vragen en waken ervoor dat de website de beste prestaties levert.

E-mail service

Aan je website kunnen e-mailadressen voor jou en je team gekoppeld worden. We zorgen ervoor dat de accounts goed functioneren en problemen lossen we voor je op.

Diensten

Website laten maken

Wil jij jouw website laten maken door een expert in Kaatsheuvel? Subtiel is graag jouw partner. Jouw wensen, verhaal en DNA zetten we om in unieke webdesign dat verkoopt. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Neem gerust contact op.