Instructiefilm laten maken

Wil jij een duidelijke, overzichtelijke en pakkende instructiefilm laten maken? Maak kennis met Subtiel! Wij maken unieke instructiesvideo’s op maat voor elke onderneming. Laat jouw doelgroep een heldere uitlegvideo zien over een complex vraagstuk, dan is het direct helemaal duidelijk. Video is namelijk een krachtig middel om op te vallen bij jouw doelgroep. Wil je meer weten over het laten maken van een instructiefilm? Kom in contact met ons en we helpen je graag verder.

Neem contact op

Instructievideo laten maken

Heb jij een complexe dienstverlening of wil je jouw doelgroep helemaal wegwijs maken in jouw product of dienst? Waarom dan niet met een duidelijke instructievideo?! Dan maak je gelijk alles heel duidelijk en simpel. Dit kan onder andere door gebruik van animatie, een persoon die live iets voordoet en schermopname met geanimeerde hulpteksten of nog veel meer. Met een uitlegvideo is dit voor iedereen helder en duidelijk. Wij vertalen graag de instructies op beeld in een overzichtelijke instructiefilm. Wanneer je kiest voor Subtiel heb je altijd:

  • Een heldere en duidelijke instructiefilm
  • Een professionele video die op meerdere kanalen ingezet kan worden
  • Een op maat gemaakte film voor jouw product of dienst

Ben je overtuigd? Vraag een vrijblijvende prijsindicatie aan. Wij komen graag in contact en bespreken alle mogelijkheden met je.

Van tekst naar beeld

Hoe ziet een traject bij Subtiel eruit wanneer je kiest om een instructiefilm te laten maken. We zetten de stappen op een rij voor je:

  1. Een instructiefilm start met het in kaart brengen van de stappen die iemand moet doorlopen en wat jij wilt vertalen in een instructievideo. 
  2. Wij denken met je mee en gaan over tot conceptontwikkeling. Hier vertalen we alle input uit de eerste fase voor een opzet van de video.
  3. Wanneer het concept akkoord is, starten wij met de productie. Wij komen uiteraard op locatie om opnames te maken. Op basis van een draaiboek zorgen wij dat we genoeg beeldmateriaal hebben om de bedrijfsfilm te kunnen monteren. Uiteraard denken wij ook mee wanneer dit liever in animaties vertaald moet worden.
  4. Opnames klaar? Dan gaan wij aan de slag met de montage. Binnen 2 weken proberen wij altijd de film te monteren en te delen.
  5. Feedback ronde! Nu je het concept hebt gezien, mag jij feedback geven. Welke beelden vind je mooi? Zijn er aspecten die anders moeten? Jouw input gebruiken we om de video helemaal perfect te maken!
  6. De laatste fase is het definitief opleveren van de video. Jouw stappenplan is nu vertaald in een unieke instructiefilm op maat.

Soorten video's

Video

Kunnen wij helpen?

Wil jij een bedrijfsfilm laten maken en wil je meer informatie ontvangen? Geen problemen! Stuur ons een berichtje en wij kijken samen welke mogelijkheden er zijn. Uiteraard kun je ons ook telefonisch bereiken via 088 018 2777 of per mail via hello@subtiel.nl.

Neem contact op
Videoproductie door Subtiel