‘Werken bij’ video laten maken

Op zoek naar nieuw talent voor je organisatie? Laat een ‘werken bij’ video maken. Beelden zeggen meer dan 1000 woorden. Juist bij een vacature is het belangrijk dat een potentiële sollicitant een goede indruk krijgt van het bedrijf. Met een ‘werken bij’ video krijgt de sollicitant direct een indruk van de bedrijfscultuur en zijn toekomstige collega’s. Uiteraard is het wel belangrijk dat de video goed in elkaar zit. Laat je vacature video daarom maken door Subtiel. Wij hebben al jaren ervaring met het ontwikkelen van ‘werken bij video’s.

Neem contact op
Employer branding video ANWB

Vacature video maken

Een vacature video laat je maken om geschiktere sollicitanten te werven. Met een goede ‘werken bij’ video val je op tussen alle tekst vacatures. Doordat je meer opvalt ontvang je al meer reacties op je vacature. Maar naast de hoeveelheid, zal ook het aantal geschikte kandidaten toenemen. Dankzij de vacature video heeft de sollicitant een beter beeld van het bedrijf en van de functie zelf. Zo kan de sollicitant dus gelijk een goede inschatting maken of dit bedrijf bij hem of haar past.

Geïnteresseerd in het laten maken van ‘werken bij’ video? Vraag dan een vrijblijvende prijsindicatie aan. Onze experts denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw vacature.

Van tekst naar beeld

Kies je ervoor om je ‘werken bij’ video te laten maken door Subtiel. Dan ziet het traject er als volgt uit:

  1. We bespreken wat voor sollicitanten je wilt aantrekken. Vervolgens bespreken we welke boodschap we over willen brengen.
  2. Als dit is vastgesteld beginnen we aan de conceptontwikkeling. In deze fase maken we een voorstel voor de video.
  3. Zodra het voorstel is goedgekeurd beginnen we met de productie. We komen op locatie om voldoende beeldmateriaal te filmen.
  4. We hebben voldoende filmmateriaal. Het is nu tijd om te gaan monteren. Binnen twee weken proberen we de video te monteren en te delen.
  5. De feedbackronde. We zijn benieuwd wat je van de eerste versie denkt. Samen perfectioneren we de video naar jouw wens.
  6. Tijd om sollicitanten te werven! De video is klaar en kan eindelijk live. Tijd om op zoek te gaan naar die droom kandidaat!
Video

Kunnen wij helpen?

Wil je meer informatie over het laten maken van een ‘werken bij’ video. Neem dan contact met ons op. Onze experts denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw vacature. Je kunt ons telefonisch bereiken 088 018 2777 of via de mail op hello@subtiel.nl.

Neem contact op
Video laten maken